Kezdőlap  |  Cégismertető  |  Egyedi igény   |  Kapcsolat   |   Nyitva tartás  |  Árlista |  Termékek

Egyedi esküvői megoldások az Ön igényei szerint!

Cégünk minden méretben a legdivatosabb esküvői öltönyt ajánlja megrendelői számára, mivel az új trendeket figyelemmel követi. Mind a zakók és mind a nadrágok dizájnjára nagy hangsúlyt fektetünk. Modern díszvarratok, szabások, tűzések jellemzik készletünket, és a karcsúsított vonalvezetés alkalmazását is szem előtt tartjuk, hisz ez manapság különösen közkedvelt. Az újszerű megoldások felé is nyitottak vagyunk például a zsebek kialakítása. Az általunk forgalmazott és gyártott esküvői öltönyök nemcsak a ceremóniára a legjobb választás, hanem más alkalmakra is.

Minden alkalomra stílusos öltöny!

Praktikum, komfort és elegancia! Iskolás korunk legszebb pillanatai a szalagtűzők, ballagások. Egy új szakasz kezdődik életünkben, de ezekre az eseményekre mindig örömmel emlékszünk vissza. Fiatalos mégis stílusos öltönyökkel cégünk még inkább emlékezetessé teszi az iskolai ünnepségeket.

A ballagó, szalagtűző öltöny kiválasztása nem könnyű feladat. Mi mindenben segítünk. Legyen élmény az öltönyválogatás!

Találkoztunk már párszor aggódó osztályfőnökökkel, szülőkkel, csüggedt diákokkal, akik nem voltak megelégedve az eddig látott üzletek választékával. Cégünk gyártói árakon kínálja első osztályú, minőségi, a legújabb trendek figyelembevételével készült öltönyeit, s csoportos kedvezményt is nyújt! Nagy forma-és színválasztékunk közül még a legkritikusabb ballagó is megtalálja a hozzá legközelebb álló öltönyt. Mi segítünk, hogy a végzős fiúk önfeledten és feszélyezettségek nélkül viselhessék a nagy napon!

Azonnali méretre alakítás (aljazás), bonyolultabb átalakítás akár 2 nap alatt!


Kezdőlap / Cégismertető / Egyedi igény / Kapcsolat / Nyitva tartás / Árlista / Termékek
Copyright © 2015. Wallmer Öltönyház . Minden jog fentartva!